Nieuws

Bekijk hier alle laatste nieuwtjes van Museum Romeinse Katakomben. Maar vergeet vooral niet je in te schrijven voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven. Raadpleeg ook onze Facebook en Instagram pagina’s. Bovendien vermelden wij regelmatig wat men aan evenementen, thema-rondleidingen en belevingen binnen ons museum kan verwachten.

8 JUNI 2020 HEROPENING MUSEUM ROMEINSE KATAKOMBEN

romeinse katakomben
Maandag 8 juni zijn wij, na een lange periode van onzekerheid in verband met het coronavirus, weer geopend. Op een andere manier dan wij zouden willen, maar wij zijn blij ons mooie museum weer open te mogen stellen voor publiek.

Wij vragen iedereen zich aan de gestelde regels te houden, zodat we met z’n allen (medewerkers en bezoekers) veilig kunnen genieten van het moois dat ons museum te bieden heeft. De spelregels vindt u op deze website, onze nieuwsbrief, Facebook, Instagram en de raamposters bij het kassagebouw.

Nieuwe website

In het verlengde van eerdere opvallende vernieuwingen die ons museum op korte termijn heeft meegemaakt, presenteren wij hier met trots deze sinds kort online gezette nieuwe website.

Met een duidelijke structuur ben je gelijk waar je zijn wilt en krijg je snel de informatie waar je naar op zoek bent. Snelle linkjes naar social media, bieden je bovendien de gelegenheid al onze posts over actuele informatie te bekijken. De website is dusdanig ingericht dat hij meteen ook klaar is voor de toekomst.

Frisse huisstijl

Eens in de zoveel tijd is het van belang met de tijd mee te gaan. Ook wij als museum zijn ervan overtuigd dat stilstaan achteruitgaan betekent. Vandaar dat wij sinds kort onze huisstijl strakker en eigentijdser hebben gemaakt. Het logo van Museum Romeinse Katakomben hebben wij teruggebracht naar de letters MRK. Deze vinden wij overal terug op onze huisstijldragers als banners, flyers, folders, affiches en stoepborden, maar ook via de diverse media-uitingen op filmpjes, social media, website en digitale nieuwsbrieven.

Middels het scannen van de overal terugkomende QR-codes kom je direct op onze website terecht voor alle benodigde informatie over ons museum. Van hieruit kun je makkelijk en snel reserveren voor de gewenste rondleiding.

Facelift kassagebouw

Als je onlangs nog in de buurt bent geweest van het museum, heb je het misschien al gezien; het kassagebouw is volledig gerenoveerd! Het pand is opnieuw gestuct en het houtwerk is geschilderd. Bij de ingang staan nieuwe bloembakken voor een vriendelijke ontvangst van de bezoekers. Binnenkort zie je al van ver dat je bij het museum aankomt. Nieuwsgierig? We houden je op de hoogte!
Disclaimer

Wij besteden de uiterste zorg aan de informatie op deze website. Onjuistheden kunnen echter voorkomen.

Lees hier de disclaimer

Privacyverklaring

De Katakombenstichting, de organisatie die naar buiten treedt onder de naam Museum Romeinse Katakomben, kan persoonsgegevens over u verwerken. Lees hier de gehele privacyverklaring.

Contact

Plenkertstraat 55
6301 GL Valkenburg

info@katakomben.nl
T. +31 (0)43 6012554
M. +31 (0)6 51167856

Social Media

    

 

Fotografie: © MRK