Een uniek ondergronds avontuur!

We energize body 身, mind 心 & soul 神

Essential Movements, gelegen tegenover Museum Romeinse Katakomben, is een bedrijf met de ambitie om van Par’Course in Valkenburg hét gezondheidsdorp van Nederland te maken waarin Oosterse en Westerse geneeskunst elkaar ontmoeten. Steeds op zoek naar kansen voor ieder om de gezondheid en de vitaliteit te stimuleren vanuit elke situatie of conditie. Het algehele welzijn van de mens staat daarin voorop: van toepassing van prachtige methodes ter ondersteuning van het immuunsysteem tot het maken van plezier.

In die zoektocht is er iets unieks ontstaan en dat begon allemaal met een hulpvraag…

Founder Brenda Tjoelker geeft workshops volgens de Wim Hof Methode waarin je toewerkt naar een duik in een heus ijsbad! Ze wil echter ook graag mensen, die vanwege hun conditie niet in een ijsbad kunnen, de voordelen van kou kunnen laten ervaren. Het idee ontstond om daarvoor de ondergrondse ruimten van Museum Romeinse Katakomben op te zoeken waar een constante temperatuur van 12 graden laag genoeg is om al een gunstige uitwerking op het lichaam te hebben.
Met veel enthousiasme heeft Essential Movements een aantal activiteiten ontwikkeld waarin zowel het maken van plezier als ook de ondersteuning van de gezondheid en de vitaliteit aan de orde komen. Het prachtige Museum Romeinse Katakomben heeft deze unieke plannen inmiddels omarmd en er is een heel mooie samenwerking ontstaan.

Je kunt uit een aantal mooie activiteiten kiezen: van een klankmeditatie die de stilte op een heel speciale manier doorbreekt, tot aan een grensverleggende activiteit waarin je zelf je moed kunt onderzoeken door al je zintuigen te prikkelen! Activiteiten die bijdragen aan de teamgeest, aan je verlangen naar avontuur en daar bovenop ook nog eens aan je gezondheid én vitaliteit, zelfs bij de activiteiten waarbij je je warme trui gewoon aan houdt!

Wil jij ontdekken wat er te doen is? Of heb jij een team waarmee je een unieke ervaring wilt delen? Stuur je aanvraag dan in: wij maken programma’s op maat, organiseren regelmatig activiteitenweken en onderzoeken graag met jou de mogelijkheden!

Voor slechts € 25,– per persoon kan jij of jouw team deelnemen aan een spannende en unieke ervaring die bijdraagt aan je persoonlijke ontwikkeling, je gezondheid en je vitaliteit!
Een unieke ervaring waarin ons hele motto samenkomt:

We energize body 身, mind 心 & soul 神

We heten je graag welkom!

Hartelijke groet,

Brenda, Christel, Daniëlle, Petra en Wen Gang
Lin Team Essential Movements.

Yoga

Tieneryoga

Ademhaling

Klankmeditatie

Wim Hof Methode

Grensverleggend

Meditatie

Klankschalen

Foto’s: Snapped fotografie

Disclaimer

Wij besteden de uiterste zorg aan de informatie op deze website. Onjuistheden kunnen echter voorkomen.

Lees hier de disclaimer

Privacyverklaring

De Katakombenstichting, de organisatie die naar buiten treedt onder de naam Museum Romeinse Katakomben, kan persoonsgegevens over u verwerken. Lees hier de gehele privacyverklaring.

Contact

Plenkertstraat 55
6301 GL Valkenburg

info@romeinsekatakomben.nl
T. +31 (0)43 601 25 54

Social Media

 

 

Fotografie: © MRK