Rondleidingen

Standaard rondleiding – Beleef Rome in één dag

Je daalt af naar de graven van gewone Romeinse burgers en naar de schitterende, kleurrijke grafkamers van vooraanstaande Romeinen. De rijk versierde crypten -zo’n 25 meter onder het aardoppervlak- zijn overweldigend mooi.

Themarondleiding – De weg der martelaren

Deze themarondleiding is volop in ontwikkeling. Wij verwachten de introductie in het najaar van 2022 te kunnen verzorgen.

Themarondleiding – Gesloten voor publiek

De ‘Catacombe di Roma’, oftewel de eeuwenoude catacomben in en nabij Rome. De enige plek ter wereld waar je deze indrukwekkende crypten nog in volle omvang kunt ervaren en bewonderen is bij Museum Romeinse Katakomben, in Valkenburg.

Speurtocht – Circle of Life

Circle of life’ is een spannende ondergrondse beleving voor het hele gezin. De spelers moeten met behulp van aanwijzingen & tips een aantal vragen beantwoorden, raadsels oplossen en uitdagende opdrachten uitvoeren.  

Speurtocht – Op zoek naar Cecilia

Maak een spannende tocht in een onderaards labyrint! Ga samen op zoek naar Cecilia, die op een geheime plek in dit ondergrondse doolhof begraven ligt… Aan de hand van een geheimzinnige oude plattegrond zoeken jullie samen de juiste weg.

Disclaimer

Wij besteden de uiterste zorg aan de informatie op deze website. Onjuistheden kunnen echter voorkomen.

Lees hier de disclaimer

Privacyverklaring

De Katakombenstichting, de organisatie die naar buiten treedt onder de naam Museum Romeinse Katakomben, kan persoonsgegevens over u verwerken. Lees hier de gehele privacyverklaring.

Contact

Plenkertstraat 55
6301 GL Valkenburg

info@romeinsekatakomben.nl
T. +31 (0)43 601 25 54

Social Media

 

 

Fotografie: © MRK