Tickets bestellen

Ticket kopen en wijzigen:

 

In verband met de maatregelen rondom corona is iedereen verplicht om online een e-ticket te reserveren. Helaas is het niet mogelijk om een e-ticket telefonisch te reserveren.

Bestel het e-ticket makkelijk en snel op onze website. www.romeinsekatakomben.nl

E-tickets bieden toegang tot een rondleiding op de op het e-ticket vermelde moment (datum/tijdstip).

E-tickets worden na betaling naar het door u opgegeven email adres verstuurd namens etickets@romeinsekatakomben.nl

Ook houders van onder andere de Museumkaart dienen online een e-ticket te reserveren.

Zonder reservering is toegang niet mogelijk.

Je kunt het e-ticket uitprinten of tonen op je smartphone.

Je dient op tijd aanwezig te zijn aan de balie om je e-ticket te laten controleren. Als het druk is moet je misschien even wachten.

De rondleidingen vertrekken op de aangegeven starttijd. Kom je later dan is het helaas niet meer mogelijk nog aan te sluiten bij de rondleiding.

Online aangekochte e-ticket gelden voor een specifiek moment -datum en tijd- en kunnen niet worden gerestitueerd na aankoop. E-tickets zijn wel overdraagbaar.

Tot 48 uur voor de op het e-ticket vermelde datum en aanvangstijd van de rondleiding kan Museum Romeinse Katakomben op jouw verzoek een alternatief proberen te vinden; er is geen garantie dat dit ook lukt. Hiervoor dien je contact op te nemen via de mail. Vermeld hierbij de gegevens die op je e-ticket staan.

Schoolbezoek is uiteraard mogelijk, zowel voor basis- als middelbare scholen. Neem contact op met Museum Romeinse Katakomben voor de opties. rondleidingen@romeinsekatakomben.nl 

Kinderwagens en buggy’s zijn toegestaan in het museum, evenals rollators. De doorgangen zijn op veel plaatsen smal en hobbelig en de route heeft ook enkele kleine trapjes. Hou daar rekening mee.

Ben je gebonden aan een rolstoel? Neem contact met ons op, zodat wij de mogelijkheden kunnen bespreken. Je ticket kan je in dit geval niet online bestellen.

Er zijn geen mindervaliden toiletten in ons gebouw.

Voor vragen en problemen rond e-tickets kun je contact opnemen met info@romeinsekatakomben.nl

Disclaimer

Wij besteden de uiterste zorg aan de informatie op deze website. Onjuistheden kunnen echter voorkomen.

Lees hier de disclaimer

Privacyverklaring

De Katakombenstichting, de organisatie die naar buiten treedt onder de naam Museum Romeinse Katakomben, kan persoonsgegevens over u verwerken. Lees hier de gehele privacyverklaring.

Contact

Plenkertstraat 55
6301 GL Valkenburg

info@romeinsekatakomben.nl
T. +31 (0)43 601 25 54

Social Media

 

 

Fotografie: © MRK