Op zoek naar Caecilia

Een ontdekkingstocht voor kinderen!

Maak een spannende tocht in een onderaards labyrint! Ga samen op zoek naar de heilige Cecilia, die op een geheime plek in dit ondergrondse doolhof begraven ligt. Je verzamelt in het Atrium.

Je houdt zelf heel veel van muziek, en laat Cecilia nu net de patroonheilige zijn. Hoog tijd dus dat je haar graf een bezoekje brengt!

Aan de hand van een geheimzinnige oude plattegrond zoeken jullie samen de juiste weg, maar je kunt Cecilia alleen vinden als je het antwoord weet op een aantal vragen en raadsels….

Je kunt deze speurtocht boeken met je klas, met je vriendjes en vriendinnetjes, met je familie… of om bijvoorbeeld je verjaardag te vieren!

Andere rondleidingen

Gesloten voor publiek

Circle of life’ is een spannende ondergrondse beleving voor het hele gezin. De spelers moeten met behulp van aanwijzingen & tips een aantal vragen beantwoorden, raadsels oplossen en uitdagende opdrachten uitvoeren.

De geheimen van water

Water wordt sinds de Klassieke Oudheid beschouwd als een van de natuurelementen naast aarde, vuur en lucht. Het symboliseert alles wat stroomt: onze emoties, het onderbewustzijn, onze verbeelding en onze intuïtie.

Beleef Rome in één dag!

Je daalt af naar de graven van gewone Romeinse burgers en naar de schitterende, kleurrijke grafkamers van vooraanstaande Romeinen. De rijk versierde crypten -zo’n 25 meter onder het aardoppervlak- zijn overweldigend mooi.
Disclaimer

Wij besteden de uiterste zorg aan de informatie op deze website. Onjuistheden kunnen echter voorkomen.

Lees hier de disclaimer

Privacyverklaring

De Katakombenstichting, de organisatie die naar buiten treedt onder de naam Museum Romeinse Katakomben, kan persoonsgegevens over u verwerken. Lees hier de gehele privacyverklaring.

Contact

Plenkertstraat 55
6301 GL Valkenburg

info@romeinsekatakomben.nl
T. +31 (0)43 601 25 54

Social Media

 

 

Fotografie: © MRK